Kia ora

Maori Spirit Nederland stopt met haar aktiviteiten.

Het afgelopen jaar werd duidelijk dat het voor Tikirau en zijn familie en voor ons als organisatie tijd is voor nieuwe beweging, voor nieuwe golven van inspiratie en samenwerking. Waar we dachten dat de volgende stap voor de organisatie een breder perspectief was, blijkt het een andere beweging te zijn. Ieder van ons gaat verrijkt verder op de eigen weg.

Tikirau en familie blijven wel naar Nederland komen om hun programma aan te bieden. De organisatie daarvan wordt voortaan gedragen door de mensen van Deephealing. 

Het programma 2018 van Tikirau Ata en zijn familie kun je vinden op deephealing.nl.

Wij als team van Maori Spirit Nederland zijn heel blij met de mooie jaren die we hebben gehad met Tikirau, Vince, Te Kahu, Erina, Tamaku en Heremia. Het bracht erg veel voor de vele mensen die een healing ontvingen of mee deden aan een van de workshops of andere activiteiten. En het bracht veel voor ons als organisatoren.

Wat door gaat op persoonlijk initiatief is het bieden van de Lava healing door Erika en Jos zoals zij die in de afgelopen jaren hebben ontwikkeld met de Maori, en de Haka workshops Haruru ana te ngaru door Christel en Marcel.

Dank aan allen die hun bijdrage hebben geleverd om de afgelopen jaren tot een succes te maken.

HO!

  HEALING:     LEES MEER              HAKA:     LEES MEER