2013-01-08-11.58.32

Maori Spirit

De moderne mens en het oer-wezen

De mens heeft inmiddels de controle over de natuurlijke leefomgeving volledig over genomen. Dit in het belang van de eigen behoeften. Hierdoor zijn wij als mensen steeds verder verwijderd geraakt van onze oerkrachten, de krachten die we ooit nodig hadden om in onze oorspronkelijke leefomgeving te kunnen bestaan: instinct en intuïtie, eenheidsbewustzijn, het vermogen om met planten en dieren te communiceren, maar ook een vanzelfsprekend contact met de spirituele wereld.

Als natuurvolk bezitten de Maori nog veel van hun oorspronkelijke vermogens. In onze ontmoetingen met hen hebben wij ervaren dat het ook voor ons mogelijk is om de verbinding te herstellen met onze eigen oorspronkelijke vermogens.

2013-01-12-13.18.05

Oude waarden in deze tijd

De power die de Maori uitstralen, de hartelijkheid in het contact, de krachtige verbondenheid met alles om hen heen die je kunt voelen, de eenvoud, het vermogen om direct ‘to the point’ te zijn, het communiceren met weinig woorden, het gemeenschapsgevoel, het respect voor elkaar en voor de hele leefomgeving, het eenheidsbewustzijn, het vermogen om te leven in de flow van het moment, maakt hen tot een bijzonder volk.

De Maori hebben hun tradities in vele ceremoniën behouden. In deze tijd keren zij terug naar oude Maori-tradities en ontwikkelen daaruit programma’s voor jongeren en volwassenen. Het zoeken naar het oer-eigen weten in de verbinding met de natuur, de gemeenschap en de voorvaderen staat daarin centraal en maakt hun werk zo succesvol. Het is een magische ervaring om de kracht uit de eigen wortels en de voorouderlijke bloedlijn op te roepen.

20150828_121036

Kracht en essentie

Een ontmoeting met de Maori is een bijzondere ervaring. Zij stralen een zachte kracht uit die met hun hartelijkheid maakt dat jij je erg welkom voelt. In onze programma’s merken wij dat mensen zich hierdoor makkelijk openen. De ruimte die dit geeft maakt dat je al snel jouw ongekende vermogens kunt gaan ervaren. Je voelt je meer in je kracht komen en krijgt een voller besef van wie je in essentie bent. Wij hebben dit zelf zo ervaren en bij veel mensen zien gebeuren die inmiddels aan workshops met de Maori hebben meegedaan.